Wat zijn bekende gitaarwinkels?

Wie een nieuwe gitaar wil gaan kopen, stapt graag een van de vele gitaarwinkels binnen. De gitaarspecialist is belangrijk bij je keuze voor een goede gitaar. Omdat een gitaar een populair instrument is, zijn er heel wat muziekwinkels, die ook gitaren verkopen. Het is prettig een muziekwinkel binnen te stappen, een gitaar uit het rek te nemen en het instrument te voelen, de klank te horen. Hoewel gitaren vaak op elkaar lijken, kan er toch een wereld van klankverschil zijn. Een bezoek aan een winkel is een prima manier om uit te vinden welke gitaar het beste bij je past.

Gitaarwinkel op het internet
Misschien weet je precies wat je hebben wilt, misschien omdat je je oude gitaar wilt vervangen voor een nieuwe van hetzelfde type. Misschien heb je niet de mogelijkheid gitaarwinkels in je eigen omgeving te bezoeken. Gelukkig hebben we ook internet en kun je je keuze maken uit een van de online-gitaarwinkels die je hier kunt vinden. We bespreken er enkele.

Rock Palace
De gitaarwinkel Rock Palace verkoopt heel wat meer dan gitaren alleen. Je kunt hier terecht voor een nieuwe akoestische of elektrische gitaar, maar ook voor snaren, gitaarversterkers, gitaareffecten, linkse gitaarkasten, enzovoort. Denk niet, dat je hier alleen gitaren kunt vinden. Ook drummers en toetsenisten kunnen hier alles voor hun instrument vinden. Wil je je nieuwe instrument liever eerst zien en horen? Rock Palace heeft in het centrum Den Haag een grote showroom, waar je je hart kunt ophalen!

Bax-shop
Ook Bax-shop is een veelzijdige muziekwinkel, waar je alle soorten gitaren met alle accessoires kunt vinden. Bax-shop is niet alleen een gitaarwinkel, maar je kunt hier ook terecht voor drum, toetsen, blaasinstrumenten en alle accessoires die je nodig kunt hebben. Alles is via internet te koop, maar je kunt in de grote winkel in Goes alles ook bekijken en beluisteren.